ruoka ja juoma

Kakku ja buffet – lyömätön yhdistelmä

Yhdellä palalla kakkua on potentiaalia kruunata koko päivä. Entä sitten, jos syökin seitsemän? Viime maanantaina houkuttelin kaksi ystävääni Kakkugallerian kakkubuffettiin kakkuöverien toivossa. Minusta koko konsepti on hieno: saat luvan kanssa syödä niin paljon kakkua, kun vatsa (ja omatunto) kestää.

Uskoakseni söimme noin 16 palaa kakkua. Oli mustikkatartalettia, herkkusuun suklaaunelmaa, raikasta sitruuna-marenkitartalettia, suklaamarmorikakkua, erilaisia juustokakkuja ja ihanan mehevää – ja santsattavaa – porkkanakakkua paksulla tuorejuustopäällisellä. Ai ai, siinä kakkujen äärellä istuimme ja puhuimme, nauroimme, haimme vähän lisää kakkua ja nauroimme taas. Parasta oli, että meitä ei hätistely ulos, vaikka vietimme Fredan viihtyisässä kahvilassa kokonaiset kolme tuntia.

“Now I know what love is.”
Kuva: Mikko Kankaala

Siinä kahden ystäväni keskustellessa syvennyin hetkeksi seuraamaan tilannetta kuunnellen ja kuvaten. Tunsin vilpitöntä onnellisuutta tuossa hetkessä ja siirsin kännykän syrjemmälle. Kakkua ja ystäviä, tuollaisiin hetkiin täytyy laittaa jatkossa enemmän aikaa. Onhan kakku aina hyvä idea ja ystävät korvaamattomia.

Niille, joita kakkuähkyn mahdollisuus ei hätkäytä:
Tällainen ihana Kakkugallerian kakkubuffetti on mahdollista löytää Vantaalla Dixistä ja Helsingissä Itiksestä sekä Fredalta. Buffa maksaa 12,5€ ja se sisältää kahvin tai teen. Tiskistä saa valita itselleen kerrallaan kolme kakkupalaa. Lämmin suositus täältä suunnalta!

Ihanaa kakkua ja torstaita kaikille!

Tanja

1 thought on “Kakku ja buffet – lyömätön yhdistelmä”

  1. I am just writing to make you understand what a outstanding experience my wife’s girl had using your web site. She mastered so many pieces, which included what it is like to possess an excellent helping nature to let other people with ease learn some specialized things. You truly surpassed people’s expected results. Thank you for producing these precious, trusted, informative and in addition fun tips about this topic to Lizeth.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *