esittely

Mä olen tässä

Alkusyksyn tuulet ovat alkaneet puhaltaa kesän viimeisiä pölyjä olkapäiltä. Tai ainakin minun pisamani ovat alkaneet kadota kasvoilta. Minä olen Tanja. Täytin kymmenen päivää sitten 27 vuotta. Isolla hymyllä varustettuna voin ylpeänä ilmoittaa: tässä tämä nyt olisi. Minun ikioma blogini. Miksi? Koska koen, että minulla on valtavasti asiaa itselleni ja maailmalle. Yritän kenties hieman todistaa itselleni, että kirjoittaminen sujuu ja osaan sitoutua johonkin niin täysillä, että on hankittava sitä varten oma sivu.

Olen Ylöjärveltä seitsemän vuotta sitten Vantaalle muuttanut nainen, joka iloitsee matkustamisesta, musiikista, suklaasta, perheestä ja ystävistä, sisustamisesta sekä ringeten pelaamisesta. Opiskeluyritykseni ja erilaisten työkuvioiden jälkeen kutsumus löytyi ilmailualalta – tarkemmin ottaen työskentelen lentoemäntänä.

Arjen ihanuus. Siitä tulen varmasti höpöttämään. Minä ja kamerani olemme syy, miksi poikaystäväni syö ruokansa kylmänä. Minä ja loistavat unenlahjani ovat syy, miksi herätyskello seuraavalle aamulle kannattaa asettaa hyvissä ajoin – mieluiten jo päivällä. Minä olen useimmiten syy siihen, miksi kotona on pikkuisen kaaos. Tahdon myös ajatella olevani (osa)syy, miksi matkustajat lähtevät hymyissä suin lennoltaan kohti omia seikkailujaan.

Ihanaa, kun pistäydyit!

Tanja